Mere for pengene

Ative er Danmarks førende konsulenthus inden for lean software udvikling. Firmaet blev stiftet i 2006 med den klare mission at eliminere spild i forbindelse med softwareudvikling, til gavn for vore kunder, og som et nødvendigt løft til hele branchen.

Rådgivning og softwareudvikling

Ative har nogle af Danmarks førende konsulenter på lean software udvikling med Scrum. Det betyder, at vi kan løfte dine komplekse IT-projekter, og bidrage til ikke bare en effektiv løsning af opgaven, men samtidig med et kompetence- og kvalitetsløft, der giver varige besparelser i din organisation. Den praktiske erfaring fra rigtige udviklingsprojekter er grundlaget for vor rådgivningsvirksomheder. Vi har ingen Powerpoint-konsulenter med fine teorier og varm luft, men blot erfarne udøvere, der ved, hvordan man omsætter teorien til praksis.

Partnere

ProfilBillede_je

Jan Elbæk

Jan er en af Danmarks mest erfarne Scrum-coaches, hvor han senest har arbejdet med implementering af Scrum og lean softwareudvikling hos en række organisationer, fra startups til finansielle virksomheder og ministerier.

Jan er en flittig foredragsholder om effektiv softwareudvikling og kendt blandt konferencedeltagere for sine solide pointer baseret på stor praktisk erfaring.

Jan har en bred erfaringsramme fra mere end 15 års arbejde med softwareudvikling og teknisk projektledelse.
je@ative.dk
+45 2966 2174
ProfilBillede_mg

Martin Gildenpfennig

Martin er ekspert i agile arkitektur på .NET-platformen. Han har fungeret som arkitekt på store softwareprojekter og har stor erfaring med komplekse finansielle SOA-projekter i heterogene miljøer, bl.a. en løsning til elektronisk tinglysning af boliglån for over 50 mia. kr. om året.

Martin har tidligere arbejdet som softwarearkitekt på store .NET-projekter for bl.a. Mærsk Data og IBM. Hans brancheerfaring spænder både offentlige SOA-projekter, militære systemer og ikke mindst finansielle IT-systemer.

Martin arbejder står endvidere for Atives kurser, og deltager i vores "hands-on" forløb omkring indførelse af bl.a. continuous integration, automatisk test, testbar arkitektur og agile praktikker for at hjælpe Atives kunder med at udvikle bedre software hurtigere.

mg@ative.dk
+45 3028 2896